Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155
Félig átlátszó üvegfritt a padlólap

Félig átlátszó üvegfritt a padlólap

Félig átlátszó üvegfritt JM617Place eredeti: zibo kerámia ipari zóna, ChinaAppearance: átlátszó particleApplication: A fal és padló csempe egyetlen és kettős égetés, alkalmas selyemszita pr

Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető félig átlátszó üvegfritt padló csempe gyártók és szállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem, és kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vásárlás a alacsony ár kétágyas gyors tüzelés félig átlátszó üvegfritt, félig átlátszó digitális nyomtatás üvegfritt, padlólap, a szuper-lapos félig átlátszó üvegfritt padló csempe, széles körű égetési hőmérséklet félig átlátszó üvegfritt a padlólap , félig átlátszó üvegfritt belső padló csempe és is szívesen, hogy ellenőrizze a ár, árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Félig átlátszó üvegfritt JM617

Eredeti: zibo kerámia ipar zóna, Kína helye

Megjelenés: átlátszó részecske

Alkalmazás: A fal és padló csempe, egyetlen és kettős égetés, megfelelő selyemszita-nyomtatás- és tintasugaras nyomtatás használatával tökéletes színt hatása.

Kerámia üvegfritt felpuhulási hőmérséklet: 800° C

Kerámia üvegfritt tüzelési hőmérséklet: 1050-1130° C

Terjeszkedés együttható: 180(×10-7/°C)

Csomagolás részletek: nettó 50kgs/zsák vagy zsákok tonna

Szállítási idő: belül 7 napon belül megkapja a befizetés vagy Letter of Credit.

Kitűnő ragyogás és jó fehérség, magas laposság, kevésbé lyukra. Alkalmas egy gyors tüzelési és dupla gyors tüzelésű, selyem-képernyő nyomtatás és tintasugaras nyomtatás belső fali csempe és a padló tile,300×450(mm), és 300×600(mm) cserép good。

A félig átlátszó üvegfritt van 5,5 % cirkónium szilikát, így helyettesítő átlátszatlan üvegfritt használt kerámia csempe és fehér vizuális hatással van. Is árelőnyt átlátszatlan üvegfritt képest.

Vevői visszajelzések a félig átlátszó üvegfritt összegyűjtése, után mindig közvetlenül a gyárak, és keressük a megoldást, a technikusok együtt. JinMing van egy stabil szabványt, a félig átlátszó üvegfritt minőség, és az ügyfeleknek, nagyon örülök, hogy működjön együtt velünk.

Technikusok JinMing a minták beállíthatja időben, és garantálja a kiváló minőségű, hogy az ügyfél számíthat. Az egyik előnye, a gyors és minőségi szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára.

Mi vagyunk a megbízható megbízható félig átlátszó vállalati, velünk együtt, és lehet nyerni a jövőben.

Hot Tags: félig átlátszó üvegfritt a padlólap, dupla gyors tüzelés félig átlátszó üvegfritt, digitális félig átlátszó nyomtatási üvegfritt a padlólap, szuper-lapos félig átlátszó üvegfritt a padlólap, széles körű égetési hőmérséklet félig átlátszó üvegfritt a padlólap, beltéri padlólap, a félig átlátszó üvegfritt Kína, gyártói, szállítói, gyári, alacsony ár, Ár, árlista, ajánlat, ajánlatkérés, vásárlás, növény, ingyenes minta
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat