Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155
Cirkon áttetsző nyomtatás máz a fali csempe

Cirkon áttetsző nyomtatás máz a fali csempe

Áttetsző nyomtatás GlazeFiring tartomány: 1050-1130 ° CAs kerámia máz szakértő és exportőr területén fali csempe, a használata a JM-6168, fényesebbek és kitűnő ragyogás és tökéletes szín mutatja használja fo

Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető cirkon átlátszatlan nyomtatási máz a fali csempe gyártók és cégek Kínában, és felszerelt egy professzionális gyár és üzem kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vásárlás a alacsony ár colorobbia kerámia üvegfritt, drágakő alumina labda, Kerámiai festékek, üveg kerámia üvegfritt, üvegfritt és is Üdvözöljük az ár ellenőrzése , árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Áttetsző nyomtatás máz

Firing range: 1050-1130 ° C

Mint egy szakértő máz kerámia és exportőr területén fali csempe, a használatához a JM-6168 fogják fényesebbek és kitűnő ragyogás és a tökéletes szín mutatja egy- és kétágyas gyors magas felső tintasugaras belső csempe felhasználásra tüzelő fali csempe, és a jobb laposság felületi 48T vagy 32 T képernyő alkalmazásakor.

Javaslatot, hogyan kell használni:

1. pls használja a megfelelő nyomtatási médium szitanyomás vagy görgős nyomtatás.

2. a módszer-ból használ: szárított matter(glaze power+pigment of printing):printing medium = 1:1.5. Teljesen vegyes és átszitált a 350 hálók használata előtt.


Az átlátszatlan nyomtatási mázzal 325 és csomagolt 25kg / Papírzsák.

Rendelés, termelés, szállítás, 5 nap min mennyiség az is 5 t.

Ezt az utasítást, az átlátszatlan nyomtatási máz csak az Ön esetére, akkor Béla jobb százalékos aránya a kemence hőmérséklet feltétel szerint minta tudunk biztosítani a végleges megerősítése.

Az átlátszatlan nyomtatási máz vonatkozó követelményeket, nyugodtan mondja el pls.


Hot Tags: cirkon átlátszatlan nyomtatási máz, csempe, kerámia üvegfritt colorobbia, drágakő alumínium-oxid golyó, Kerámiai festékek, üveg kerámia üvegfritt, üvegfritt, Kína, gyártói, szállítói, gyári, alacsony ár, Ár, árlista, ajánlat, ajánlatkérés, vásárlás, növény, ingyenes minta
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat