Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155

Kiállítás

Haza > KiállításTartalom

Előnyeinek és hátrányainak összehasonlítása előnyei fényes mázas fényes, természetes és kényelmes szépen díszített

Zibo Jinming máz Co., Ltd. | Updated: Mar 24, 2016

Természetes olajok csiszolt csempékről össze lehet hasonlítani a természetes kő

Természetes kő, a textúra és a természetes fény az emberek, mint, és keresett után miatt, és a teljes dobás máz cserép termékek, magas hőmérsékletű zhihou után, a természetes fényű fok szempontjait, nagyon tökéletes, teljesen és természetes kő fázis hasonló, különösen szempontból költség nagymértékben csepp generáció, tényleges építési is vált egyszerű, könnyű és standard és index több környezeti tényezőivel csökkent , teljesen nélkül aggódik sugárzás és befest-ból probléma. Természetes kő van előnye a természetes szín, de tényleges használatát sok kellemetlenséget és mázas fényes minden hiányosságainak, gazdasági gyakorlatiasság is erősebb.

Mázas fényes antik téglák és cserepek voltak, előnyei és hátrányai, a nagyon jó minőségű, integrált előnyei

Teljes dobás máz termékek márkája az üzleti legtöbb fő termékek jellegét meghatározza, és a termelés teljes dobás máz tégla erő szempontok márka nagyon előnye, a különleges design, és a természetes kő vonalak következetes, tégla, több rendelkezik a tervező csapat, hogy első osztályú és elérte a folyamat gyakorlati standard magas a fogyasztók részére, teljes dobás máz tégla gyártásának legfontosabb funkciók is fel design jó, kiégett típusú magas hőmérséklet után finomítási folyamat színezésére rögzített, és tartsa a kémiai stabilitás, az életben, különösen összehasonlítva a csiszolt csempe több nyilvánvaló előnye javítása érdekében és antik tégla, máz jellemzők polírozott sokkal stabilabb.