Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155

Kiállítás

Haza > KiállításTartalom

Csiszolt csempékről jellemzői

Zibo Jinming máz Co., Ltd. | Updated: Mar 24, 2016

Illik az inkább

Után a magas hőmérséklet Szinter Kerámia burkolólapok színes textúra mintázatszínt dialízis, nem közönséges durva mintás csempe felületén, de látom, megérintett egy különleges színű izom-vonalak, színes, változatos fajták, természetes. Mázas fényesített terméket is lehet csiszolni, vagy lehet polírozni, kielégíteni az eltérő fogyasztói preferenciák.

Hosszú élettartam

Érint, puha, sima, nem konvex, áttetsző, tiszta természetes kő felületstruktúra a máz, és a felső átlátszó máz, olvasztott, mint egy réteg átlátszó üvegezésű kristály fólia borító, hogy szilárdabb a teljes hierarchia. Csiszolt csempe használt hosszú ideje, Matt könnyen; antik tégla használt hosszú ideig, mert a máz réteg felülete vékony, könnyű-hoz hord. Teljes leadott lőttek kerámia csempe egy átlátszó máz, vastagabb és nem könnyű-hoz hord, így az élettartam általában dupla berakodás csempe 3-szor.

Ázsiai üvegezett csiszolt csempe, a speciális berendezések, minőségi alapanyagok, megbízható technológia, első osztályú kutatási és fejlesztési csapata, szigorú vizsgálat azt jelenti, létrehozása egy minőségi kerámia termékek, így Kínában Ázsia kerámia ipar "vezér". Kis-Ázsia kerámia csempe design, stílusok, gazdag szín, köszönhetően a nagy keménység, alacsony abszorpciós ráta és kiváló korrózióállóság, kiváló minőségű, a Közösség tiszteletben tartani. Különösen a kő sorozat, az igazán divatos magassága a tetején, az épület művészeti!