Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155

Kiállítás

Haza > KiállításTartalom

Mi az a "kő" csempe

Zibo Jinming máz Co., Ltd. | Updated: Mar 24, 2016

Van egy vékony, színes máz, deformáció. Mázas cserép típusok: csiszolt csempe, csempe listello, antik tégla 3 sorozat. Kristály tégla dobott egy fél dobott tégla, néhány dobás tégla. Csiszolt, fényes mázas listello csempe és fél shot 2. Kő az ilyen sokféle antik tégla, osztva nagyjából fele mögött üvegezett antik tégla, antik tégla, csiszolt kő felületi üvegezett antik tégla, mázatlan, és egy fél mögött antik tégla és mázatlan dobott antik tégla. A különböző mázak, Tajvan: crystal átlátszó vagy áttetsző üveg, nagy keménységgel, kopásálló üvegezés, üvegezett fém kategória.

Másodszor, a sima. Különböző anyagok és tüzelési technológia üvegezett paraméterben, a sima a felület, mázas csempe ott egy nagy különbség, a simított tartomány 0,5 mm-es ~ 2 mm. Bár a különböző csiszolt máz csempe, de vannak hasonlóságok: kivéve néhány sor dobás tégla csiszolt felületi egyenesség követelményekről, mások nem kell dobni a teljes felületen, hanem az Adobe eredeti makró profil, vagy teljes polírozott felület polírozó hatású egységesen, anélkül, hogy jelentős különbségek.

Harmadik, fényes. Kristály tégla dobás és derék-line tégla van magas követelményeket fényes, kért 70 fok, néhány még több mint 90 fok fölé. Tégla megkérdezni, fényes követelmények nem keletkezik, általában az alábbi 70, Matt archaize.

Négy a máz réteg vastagsága és keménysége. Antik tégla rétegvastagság máz 0,3 mm ~ 0,8 mm és csiszolt kristály mozaik és máz rétegek a vastagabb, derék sor tégla, általában 0,6 mm közötti ~ 1.3 és 1.5 mm százalék. Minden tégla réteg máz vastag, elsősorban a megvastagodott máz rétegek alkotják a cserép, úgy, hogy a csiszolt felület nem deformáció. Máz keménység mellett az 5 ~ 7 tartományban.