Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155

Hírek

Haza > HírekTartalom

A Vetrosa jellemzői

Zibo Jinming máz Co., Ltd. | Updated: Jun 08, 2017

Az üveg szilícium-dioxidból és más vegyi anyagokból van összeolvasztva (nyersanyagok fő termelése: nátronpaprika, mészkő, kvarc). A folytonos hálózati struktúra kialakulásakor az eljárás viszkozitása fokozatosan megnövekedett és megkeményedett, hogy a szilikát nemfémes anyagok kristályosodását okozza.

A közönséges üveg kémiai összetétele a Na2SiO3, CaSiO3, SiO2 vagy Na2O · CaO6SiO2 stb., A főkomponens a szilikátsó, az amorf szilárd anyag egy amorf szerkezete. Széles körben használják az épületekben, amelyek fényt világítanak át, a keverékhez tartoznak. Színnel vagy sóval ellátott színes üveg, valamint egy fizikai vagy kémiai módszerrel előállított edzett üveg. Néha valamilyen átlátszó műanyag (pl. Polimetilmetakrilát) néven plexiüvegként is ismert.

Az üveg molekuláris elrendezése szabálytalan, molekulái statisztikailag egyenletesek a térben. Ideális állapotban a homogén üveg fizikai és kémiai tulajdonságai (pl. Törésmutató, keménység, rugalmassági modulus, hőtágulási együttható, hővezetőképesség, elektromos vezetőképesség stb.) Minden irányban azonosak.

Mivel az üveg keverék, nem kristályos, így nincs rögzített olvadáspontja. A szilárd anyagtól a folyadékig terjedő üveg bizonyos hőmérsékleti tartományt (azaz lágyító hőmérséklet-tartományt) végez, amely különbözik a kristályos anyagtól, nincs rögzített olvadáspontja. Az átmeneti hőmérséklet Tg ~ T1, Tg lágyulási hőmérséklete, T1 a folyadék hőmérsékletére, a megfelelő viszkozitás 1013,4 dPa · s, 104 ~ 6dPa · s.Vetrosa

Az üveges anyagot általában az olvadék gyors hűtése, az olvadt állapottól az üvegesedésig, a gyors viszkozitásnövelés hűtési folyamata miatt a tömeg túl késő ahhoz, hogy rendszeresen elrendezze a kristályokat, ne engedje fel a látens melegséget a kristályosodás, ezért az üveg Az anyag nagyobb belső energiát tartalmaz, mint a kristályos anyag, energiája az olvadt állapot és a kristályos állapot között, és a metastabil állapotba tartozik. Mechanikus szempontból az üveg egy instabil, nagy energiájú állapot, például az alacsony energiaállapotú átmeneti tendencia létezése, vagyis a kristályosodási tendencia, így az üveg metastabil szilárd anyag.Vetrosa