Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155

Hírek

Haza > HírekTartalom

A vékony és vastag-kerámia-kerámia fejlettségbeli különbségek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. | Updated: Mar 24, 2016

Vékony és vastag összehasonlítása

Ami a teljesítményt kerámia-kerámia vastag, átlátszó, vastag hab egy erős, vendéglátás, hogy a törekvés a high-end luxus fogyasztói csoportok. Összehasonlítva a vastag kerámia, vékony kerámia termékek jobbak, környezet, nagy keménység, kopásállóság és idő rövidebb, vékonyabb, megoldja a mikrokristályos nincs magas kopásállóság a probléma sújtja az iparág évek, vált az egyik fejlesztési irányát mikrokristályos, polgári lenne népszerűsége kikristályosodott a mérföldkőnek. Boweijing a vékony, kemény, erős fény és a más kiváló jellegét meghatározza, az egyik, szükséges, vágás, kirakós játék, mint a feldolgozó, padló csúszásmentes, és a dekoratív minták a falon igényeit is.

Boweijing Mohs-keménység van alig kisebb, mint a fényes, kopásálló, mint a hagyományos kristályos és mázas, fényes, a termikus ellenállást, kiváló ellenállás messze felülmúlja a mikro-kristály kő. Ezenkívül közel mikrokristályos boweijing permeabilitás, érdesség magasabb, mint a mázas simítva vagy fényesítve csiszolt problémák. Mikrokristályos üveg-kerámia tartalmazó buborékok a probléma nem lehetett, pácolt, mert vékony kerámia anyagok és mikrokristályos változik, a olvadó az égetési folyamat során, az Adobe és üvegfritt kombinált jobb, lényegében a csatorna csempe kívül a buborék, megoldja a problémát a hagyományos kristályos üveg buborék.