Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155

Hírek

Haza > HírekTartalom

A minőség-ellenőrzési rendszer JINMING színes MÁZZAL gyár

Zibo Jinming máz Co., Ltd. | Updated: Jul 10, 2016

A következő, hogyan készítsen jinming company minőségellenőrzési kerámia üvegfritt a nyers materil a kerámia üvegfritt és az utolsó minőségi újra ellenőrizni, az egész rendszerek kerámia üvegfritt stabil vevő biztosításához.


1., hogy biztos beszerzési anyagminőség stabil

Technikus a többelemes gyors elemző minden egy tétel alapanyagok elemezni fogja a kémiai elemek. Anyag minta kíván égett hőmérsékletű 1400℃ után a játék pite. Anyagok használata qualitied a standard anyagok vizsgálati eredmény esetén kíván jóvá kell hagyni.

2. mindig minden egy tétel kerámia üvegfritt képlet teszteléshez és át ismét a lab.it lenne szervezett elektronikus adagoló műhelyben kerámia üvegfritt képlet pass vizsgálat előtt. mindenféle anyagok is jól elosztott mixted hőmérséklet 1500℃ 1600℃ elolvadt és finsh termék vizet öntenek.

3. hoztunk létre görgős kemence, amely szimulálja a kerámia cserép gyár termelési feltételek teszt várunk mindenkit a csempe, és vesz fehérség detektor, fényes detektor és hőtágulása Kiderítő-hoz teszt a üvegfritt barátait fehérség, fényes és COE, a termék tárolására, raktár, miután képzett. Nem minősített termék nem teszik lehetővé a közlekedési üzemünkben. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására a termék stabil. Mi alapelve az, hogy megoldja a problémát magunkat és a kényelem, hogy ügyfeleink számára.


Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a jinming színes mázzal gyárat városban Zibo, Kína.