Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Sok éven át dolgozunk kerámia üvegfritt és gazdag tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, hogy a minőségét javítja. Ha érdekli a termékeink, mondja el nekünk a szükséges (körülbelül égetési hőmérséklet, ciklusidő és máz hatás) habozás nélkül. A vizsgálati minta ingyenesen biztosítunk. Is mérnökök szolgáltatás tengerentúli vásárlók rendelkezésére.

Őszintén meghívjuk ügynök a világ minden tájáról, hogy együttműködnek velünk!


Zibo Jinming máz Co., ltd

Add:Boshan kerámia ipari zóna, Zibo város, Shandong tartomány, Kína-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Fax: + 86-533-4686169

VIBER, mi az App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Szerviz forródrót
+86-533-4686155
Vetrosa polírozott finomság

Vetrosa polírozott finomság

Zibo Jinming máz Co., Ltd. az egyik vezető csiszolt finomság Vetrosa gyártóinak és szállítóinak Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem, és kínál a termékek ingyenes mintát, We

Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. az egyik vezető csiszolt finomság Vetrosa gyártó és cégek Kínában, és felszerelt egy professzionális gyár és üzem kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a alacsony ár polírozott finomság Vetrosa vásárolni, és is szívesen, hogy ellenőrizze a ár, árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Vetrosa JM-2159

Eredeti: zibo, Kína

Min Qty:5 tonna

Csomag: 25 KG / zsák.

Tárolás: Száraz környezetben tárolt.

Ez vetrosa lehet uesd a termelés listello, csiszolt csempe és microcrystal csempe, crystal polírozás

csempe, kerámia határ.

Széles égetési hőmérséklet-tartományban fényezés vetrosa, így a polírozott vetrosa csempe jó megjelenés, elsősorban a kettős égetés 300 * 300 csiszolt csempe a legnagyobb jellemzője.

Mi görgős kemence amely szimulálja a kerámia cserép gyár termelési feltételek teszt a vetrosa, a csempe, és vesz a fehérség detektor, fényes detektor és a hőtágulás detektor kipróbálni az átláthatóságot, fényes tárolhat és állíthat COE, a termék raktárban képest vizsgálat után. Nem minősített termék nem teszik lehetővé a közlekedési üzemünkben. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására a termék stabil.

Zibo város hit máz cég vagyunk, és hogy vetrosa könnyen kezelhető, a vevő a mi alapvető feladatunk.

Ez a mi forró értékesítési vetrosa, sok éves tapasztalattal és elfogadható áron. Ha bármilyen kérdése, fényezés vetrosa, pls, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


Hot Tags:
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat